банкарот

Кога Лила се појави во студиото настана молк – молчи и банкарот, посебно кога ќе му го направи ова!
Наши ѕвезди

Кога Лила се појави во студиото настана молк – молчи и банкарот, посебно кога ќе му го направи ова!

Познатата македонска водителка доби бројни комплименти заради изданието со кое се појави пред камерите на своето шоу. Препознатливото лице на…
Back to top button