банан

Ова овошје ќе ве преполови, ослабете 5 килограми за 7 дена
Диети

Ова овошје ќе ве преполови, ослабете 5 килограми за 7 дена

Истражувањата покажаа дека две банани дневно се доволни за да издржите тренинг од 90 минути. За седум дена може да…
Back to top button