Балканска приказна

Која е убавата актерка што ја игра ЈОВАНКА во турската серија „БАЛКАНСКА ПРИКАЗНА“?
TV

Која е убавата актерка што ја игра ЈОВАНКА во турската серија „БАЛКАНСКА ПРИКАЗНА“?

Убавата Турчинка Мерих Озтурк е актерката која ја игра улогата на Јованка во популарната серија „Балканска приказна“ која се прикажува…
Back to top button