бакар боја

Од својата комфор зона, Sara Mace со „Бакар боја“ (видео)
Celebrity

Од својата комфор зона, Sara Mace со „Бакар боја“ (видео)

Ивица Јанкуловски, има уникатна визија за авторската музика во Македонија. Преку проектот „Copper room sessions“ и во студиото „Алшар“ тој…
Back to top button