бадникови гранчиња

Коледарски оган – дали треба да ја задржиме или да се откажеме од нашата традиција?
Кафе муабет

Коледарски оган – дали треба да ја задржиме или да се откажеме од нашата традиција?

Бадник или Коледе е денот пред роденденот на Исус Христос, односно денот пред Божиќ, според христијанската традиција. Според Јулијанскиот календар…
Back to top button