багаж

Драма на аеродром: Двегодишно дете се качи на лента за аеродромски багаж
LIFESTYLE

Драма на аеродром: Двегодишно дете се качи на лента за аеродромски багаж

Едно мало момче беше повредено кога се качи на подвижната лентата за багаж на аеродромот Хартсфилд-Џексон во Атланта. Мајката на…
Back to top button