Бавта Вирџин

Сите гледаа во нејзиниот труднички стомак, но и во фустанот на оваа прекрасна дама
Холивуд

Сите гледаа во нејзиниот труднички стомак, но и во фустанот на оваа прекрасна дама

На доделувањето на телевизиските награди „Бавта Вирџин“ во Лондон се појавија и многу познати парови. Па така актерката Тенди Њутон…
Back to top button