Баба Ванѓа

Саша Поповиќ за прв пат открива што му предвидела Баба Ванѓа: Кога отишол кај неа останал во ШОК
Celebrity

Саша Поповиќ за прв пат открива што му предвидела Баба Ванѓа: Кога отишол кај неа останал во ШОК

Иако денес е еден од најбогатите луѓе во регионот, сепак Саша Поповиќ неодамна откри дека никогаш не се гледал себеси…
Што имаат заедничко Никола Груевски и пејачката Емина Јаховиќ?
Вирално

Што имаат заедничко Никола Груевски и пејачката Емина Јаховиќ?

Можеби ќе ви звучи лудо и забегано, но замислете само како им звучело на оние што ги прислушувале… Нашите ѕвезди…
Back to top button