а Рибите бавните возачи…

9 Нешта кои секој знак мрази: Овенот животни во кафез, Лавот игнорирање, а вие?
Хороскоп

9 Нешта кои секој знак мрази: Овенот животни во кафез, Лавот игнорирање, а вие?

На Овенот најбрзо му ’расне’ притисокот од народна музика; Близнаците ги нервираат луѓето без смисла за хумор, а Рибите бавните…
Back to top button