а наум

Преслатка е, внуката на Наум Петрески наполни 1 година (фото)
Наши ѕвезди

Преслатка е, внуката на Наум Петрески наполни 1 година (фото)

Познатата пејачка Анастасија, ќерката на Наум Петрески, е во брак со нејзиниот колега Владимир Поповски.   Анастасија пред една година…
Back to top button