а мајка

Почина мајката на шесте деца која како лавица се бореше за својата тешко болна ќерка
Новости

Почина мајката на шесте деца која како лавица се бореше за својата тешко болна ќерка

Валентин Смољановиќ ја изгуби битката со тешката болест и почина на 43 годишна возраст. Валентина беше позната како мајка на…
Back to top button