аџии

Се појави коронавирус во еден од најубавите православни манастири
Вирално

Се појави коронавирус во еден од најубавите православни манастири

Откако во еден од најголемите православни манастири во Источна Европа, манастирот во украинскиот град Почаево се појави епидемија на коронавирус…
Back to top button