Ања Тејлор-Џој

Овие три познати дами изгледаа потполно промашено на црвениот килим
Холивуд

Овие три познати дами изгледаа потполно промашено на црвениот килим

Уште еден доказ дека секој фустан не стои убаво на секоја дама … Овие три дами очигледно не се консултирале…
Back to top button