ања ветерова

Македонската Бијонсе настапи пред светска публика – го живее АМЕРИКАНСКИОТ СОН, еве како изгледа сега!
Наши ѕвезди

Македонската Бијонсе настапи пред светска публика – го живее АМЕРИКАНСКИОТ СОН, еве како изгледа сега!

Македонската пејачка полека, но сигурно, чекори кон остварување на американскиот сон. Некогаш малото и слатко девојче, денес е вистинска убавица,…
Ања Ветерова: „ Благодарна сум на моите родители што ми го овозможија ова задоволство“
Интервју

Ања Ветерова: „ Благодарна сум на моите родители што ми го овозможија ова задоволство“

Девојчето кое со право може да кажеме дека го живее својот сон. Ања Ветерова реши своето образование да го дродолжи…
Back to top button