Ај Кју

Не преставуваше на Евровизија, а денес ужива со партнерот – Марија и Бојан во вакво изание не сме ги виделе!
Наши ѕвезди

Не преставуваше на Евровизија, а денес ужива со партнерот – Марија и Бојан во вакво изание не сме ги виделе!

Познатата пејачка моментално ужива на својот одмор Познатата македонска пејачка од бендот „Ај кју“, Марија Ивановска, одлучи ова лето да…
Македонскиот бенд „Ај Кју“ има нова генијална песна
Наши ѕвезди

Македонскиот бенд „Ај Кју“ има нова генијална песна

Македонскиот бенд „Ај Кју“ имаат нова песна Нашите минатогодишни претставници на Евровизија, Марија Ивановска и Бојан Трајковски, кои го сочинуваат…
Македонија повторно НЕ влезе во финалето на Евровизија – што мислите зошто?
Наши ѕвезди

Македонија повторно НЕ влезе во финалето на Евровизија – што мислите зошто?

Нашите претставници повторно не се пласираа во финалето на Евровизија Република Македонија шеста година по ред не успева да влезе…
Back to top button