ајлајнер

(ВИДЕО) Како да ставите ајлајнер како Адел
Кожа и нокти

(ВИДЕО) Како да ставите ајлајнер како Адел

Британската пејачка овој пат не освои и со нејзината шминка, поточно со крајно прецизно нанесениот ајлајнер на нејзиното лице. И…
Back to top button