Ајда Аксел

Ќе се изненадите каква е во приватниот живот Азизе од турската серија „Невозможна љубов“
Наши ѕвезди

Ќе се изненадите каква е во приватниот живот Азизе од турската серија „Невозможна љубов“

Нема да ја препознаете Ајда Аксел (58) ја освои публиката со својата генијална улога во турската серија „Невозможна љубов“. Ајда…
Back to top button