афричи

„Со претерана добродушност нема далеку да стигнеш“: 10 мудрости од афричките племиња
MAMA

„Со претерана добродушност нема далеку да стигнеш“: 10 мудрости од афричките племиња

Интересни мудрости од афричките племиња. Лагата може да нанесе болка сто пати поголема од копјето. Мудроста не престојува само во една…
Back to top button