аутизам

Секоја чест: Детенце утеши расплакано момче со аутизам на првиот училиштен ден
LIFESTYLE

Секоја чест: Детенце утеши расплакано момче со аутизам на првиот училиштен ден

Стотици лица упатија пофални зборови. Фото: Фејсбук Фотографијата на 8-годишно момче кое се обиде да го утеши својот расплакан соученик…
Погледнете како ова слепо и аутистично момче го воодушеви жирито со својот ангелски глас
LIFESTYLE

Погледнете како ова слепо и аутистично момче го воодушеви жирито со својот ангелски глас

Неговиот англески глас и свирењето на пијано ја расплака публиката, па дури и членот на жирито, Симон Ковел. Со помош…
Back to top button