Атина Апостолова

Македонија тагува, познатите се збогуваат од Атина Апостолова: „Ми отиде, ме напушти, замина“
Наши ѕвезди

Македонија тагува, познатите се збогуваат од Атина Апостолова: „Ми отиде, ме напушти, замина“

На 7 март 2024 година овој свет засекогаш го напушти наштата легендарна Апотолова, доајен на македонската народна музика. Пејачката била…
Пивце за живце: Еве што прават двете македонски фолк ѕвезди за викенд
Наши ѕвезди

Пивце за живце: Еве што прават двете македонски фолк ѕвезди за викенд

Вики и Атина умеат максимално да уживаат во животот. Вики Среброва и Атина Апостолова се долгогодишни пријателки и обожаваат времето…
Нема кој не ја знае Атина Апостолова, а ЌЕРКА ѝ е НЕЈЗИНА КОПИЈА: Премногу личи на фолк-дивата
Наши ѕвезди

Нема кој не ја знае Атина Апостолова, а ЌЕРКА ѝ е НЕЈЗИНА КОПИЈА: Премногу личи на фолк-дивата

Пејачката Атина имала операција, а нејзината колешка соопшти каква ѝ е ситуацијата и сподели фотографии со нејзината ќерка. Не постои…
Back to top button