Ателје Коцарева

Моника Коцарева: „Секоја девојка треба да поседува краток црн фустан“
Интервју

Моника Коцарева: „Секоја девојка треба да поседува краток црн фустан“

Уникатна, препознатлива, своја. Нашата дизајнерка Моника Коцарева  со своите колекции ги поместува границите од стереотипите и создава парчиња кои оставаат…
Back to top button