атанс

Денеска именден празнуваат: Атанас, Тане, Насте…
LIFESTYLE

Денеска именден празнуваат: Атанас, Тане, Насте…

Денеска е Св. Атанасиј Велики, голем борец за вистинското православие.   Именден празнуваат: Атанас, (доаѓа од грчкото Атанасиос и значи…
Back to top button