атансовски

Го обиколија светот: Фотографиите од овој Македонец ќе разбудат посебни емоции во вас
LIFESTYLE

Го обиколија светот: Фотографиите од овој Македонец ќе разбудат посебни емоции во вас

Фотографиите на македонскиот фотограф Горан Анастасовски од скопската Зоолошката градина во го обиколија светот и беа дел од водечки меѓународни…
Back to top button