Атанас Атанасовски

Атанас Атанасовски: Неостврена желба ми е да имам ,,portal gun” како на Рик Санчез
Интервју

Атанас Атанасовски: Неостврена желба ми е да имам ,,portal gun” како на Рик Санчез

За себе вели дека ќе глуми се додека го држат колената. Актер кој нема кој не го знае од неговиот…
Back to top button