астра зенека

Пристигнува спасот: Вакцината против корона доаѓа во септември, тестирањето влегува во завршна фаза
Вирално

Пристигнува спасот: Вакцината против корона доаѓа во септември, тестирањето влегува во завршна фаза

Вакцината АЗД1222 против коронавирусот, наречена Оксфорд вакцина, која ја разви фармацевтската куќа „Астра зенека“ и Универзитетот Оксфорд, влезе во последна,…
Back to top button