астма

Српски научник стои зад револуционарен лек против ковид-19: Преку ноќ со колегите станаа милионери
Вирално

Српски научник стои зад револуционарен лек против ковид-19: Преку ноќ со колегите станаа милионери

Професорот Ратко Ѓукановиќ (65) е еден од најдобрите светски експерти за астма и хронични опструктивни болести на белите дробови, кој…
Back to top button