асел

Кога ја родила, мајката ја обвиниле дека го изневерила мажот: По 12 години следуваше чудо, нема да ви се верува
Вирално

Кога ја родила, мајката ја обвиниле дека го изневерила мажот: По 12 години следуваше чудо, нема да ви се верува

Девојчињата Асел и Камила Калганова се вистинска сензација во Казахстан и полека но сигурно сестрите стануваат познати и ширум светот.…
Back to top button