археологија

„Еликсир на бесмртноста” откриен во древна кинеска гробница
LIFESTYLE

„Еликсир на бесмртноста” откриен во древна кинеска гробница

Во две илјади години стар бронзен сад, пронајдн е пијалак кој, наводно, ветува вечен живот. Пијалокот бил скриен во античка…
Back to top button