арсен

Арсен Дедиќ: Старата љубов е стапица, никогаш не се враќа кај неа
MAMA

Арсен Дедиќ: Старата љубов е стапица, никогаш не се враќа кај неа

Композитор, поет, аранжер, текстописец и музичар. Арсен Дедиќ беше многу, а неговиот придонес во музиката и литературата не може да…
Back to top button