арганово масло

Арганово масло – ваш верен пријател за убавина
BEAUTY

Арганово масло – ваш верен пријател за убавина

Поради високото ниво на витамин Е кој го содржи, аргановото масло посебно е погодно за третирање сува кожа склона кон…
Топ производи за убава и здрава фарбана коса преку летниот период
Коса

Топ производи за убава и здрава фарбана коса преку летниот период

Аргановото масло кое е познато и како „течно злато“ е вековна тајна на мароканските убавици за секојдневна нега на нивната…
Арганово масло – како да го користите еликсирот од дрвото на животот за нега на коса
Коса

Арганово масло – како да го користите еликсирот од дрвото на животот за нега на коса

Аргановото масло познато и како мароканско масло е производ на мароканското дрво арган. Се вади од срцевината на аргановото дрво…
Back to top button