Арачиново

Екс градоначалничката станува ДИРЕКТОРКА
TV

Екс градоначалничката станува ДИРЕКТОРКА

Поранешната градоначалничка на Арачиново, Миликије Халими, преку социјалната мрежа фејсбук се пофали дека станала директорка на АД Аеродроми, заблагодарувајќи и…
Градоначалничката на Арачиново ги мами погледите со своите ФОТОГРАФИИ. Таа е дама што изгледа убаво што и да облече!
Наши ѕвезди

Градоначалничката на Арачиново ги мами погледите со своите ФОТОГРАФИИ. Таа е дама што изгледа убаво што и да облече!

Таа е првата жена градоначалничка во Арачиново Градоначалничката на Арачиново, Миликије Халими, редовно објавува фотографии на социјалните мрежи. Шармантната градоначалничка…
Back to top button