апт

Душа да те заболи! Пешачат по 4 часа до школо, низ шума
Вирално

Душа да те заболи! Пешачат по 4 часа до школо, низ шума

Миjана (14), Вања (12), Радослав (10) и Дејан (12) од селотот Блато секој ден пешачат по 4 часа низ шума…
Back to top button