Апостол Поце Икономов

Нашиот пејач доживеа страшна трагедија – скршен од преголема болка, но нема да ја изневери публиката
Наши ѕвезди

Нашиот пејач доживеа страшна трагедија – скршен од преголема болка, но нема да ја изневери публиката

Познатиот вокалист на групата „Меморија“, Апостол Поце Икономов (59) неодамна доживеа голема трагедија. Имено неговата сопруга и животна сопатничка Вики…
Back to top button