апостолски пост

Од денеска почнуваат строгите Петровденски пости: Внимавајте, до 12. јули ова не смее да го јадете
Вирално

Од денеска почнуваат строгите Петровденски пости: Внимавајте, до 12. јули ова не смее да го јадете

Православните верници денеска го почнуваат Петровденскиот пост кој завршува ден пред Петровден, празникот кој се одбележува на 12. јули. Петровденскиот…
Back to top button