апелација

Дуковски: Боки 13 е болен, нон-стоп повраќа, дајте му да оди во болница
Celebrity

Дуковски: Боки 13 е болен, нон-стоп повраќа, дајте му да оди во болница

Секој втор ден Бојан Јовановски се носи на Клиниката за торакална хирургија, има две неуспешни операции, кои во условите во…
Back to top button