апалуз

Видео: Громогласен апалуз испратија делчевчани како поддршка лицата кои од првите редови се борат со коронавирус
Вирално

Видео: Громогласен апалуз испратија делчевчани како поддршка лицата кои од првите редови се борат со коронавирус

Делчевчани со громогласен аплауз ги поздравија сите здравствени рабоници. Во стилот на сите светски метрополи Делчево упати силен аплауз како …
Back to top button