анџелина

Нова драма: Анџелина Џоли ги користи децата за да изгледа подобро во јавноста?
Celebrity

Нова драма: Анџелина Џоли ги користи децата за да изгледа подобро во јавноста?

Во холивудските разводи, никој не е безбеден, па и децата се користат за подобрување на имиџот. Како што се „шушка“…
Back to top button