Анѓела Игњатовиќ

Бресквица драстично го промени својот имиџ, па ги изненади сите со НЕОБИЧНАТА ФРИЗУРА, но и со новата тетоважа (фото)
Наши ѕвезди

Бресквица драстично го промени својот имиџ, па ги изненади сите со НЕОБИЧНАТА ФРИЗУРА, но и со новата тетоважа (фото)

Младата пејачка ги воодушеви сите Младата и популарна пејачка Анѓела Игњатовиќ, попозната како Бресквица, повторно го промени драстично имиџот. Пејачката…
Back to top button