Анче Џамбазова

Џамбазов се потсети на својата покојна мајка – објави фотографија, ова е ден што нема да го заборави
Наши ѕвезди

Џамбазов се потсети на својата покојна мајка – објави фотографија, ова е ден што нема да го заборави

Игор Џамбазов на својот профил на Инстаграм објави фотографија од својата покојна мајка, Анче Џамбазова. Во прашање е стара црно-бела…
Back to top button