Антони Гиговска

Братучетката на Антониа Гиговска, Сара, има безвременска убавина- ја викаа „чудо од дете“
Наши ѕвезди

Братучетката на Антониа Гиговска, Сара, има безвременска убавина- ја викаа „чудо од дете“

Помладата братучетка на пејачката Антониа Гиговска, Сара Гигова е вистинска убавица. Оваа година таа е матурантка и блесна во прекрасна…
Back to top button