Антнониа Гиговска

Еве што вели Гиговска за непријатниот настан што и се случи во „Пинкови ѕвездички“
Наши ѕвезди

Еве што вели Гиговска за непријатниот настан што и се случи во „Пинкови ѕвездички“

Скопјанката Антониа Гиговска го имаше највпечатливиот настап во „Пинкови ѕвездички All stars 2019“ и тоа не само заради својот моќен…
Back to top button