анти-стрес

Анти-стрес терапија со мачки која веруваме дека ќе ви се допадне (Видео)
MAMA

Анти-стрес терапија со мачки која веруваме дека ќе ви се допадне (Видео)

Веќе на многумина ни е познато дека оние кои чуваат куче или маче како домашно милениче, имаат низок крвен притисок…
Back to top button