антибактериски гел

Како самите да направите домашен антибактериски гел?
BEAUTY

Како самите да направите домашен антибактериски гел?

Овој антибактериски гел особено е корисен кога постои зголемен ризик од добивање грип и други болести. Гелот можеме да го…
Back to top button