анорексија

Има анорексија, 26 години, а само 17 килограми. Ќе се скамените кога ќе го видите нејзиното лице!
LIFESTYLE

Има анорексија, 26 години, а само 17 килограми. Ќе се скамените кога ќе го видите нејзиното лице!

Оваа девојка од Русија има 26 години и веќе со години боледува од анорексија, поради што има само 17 килограми.…
Back to top button