анксиозност

Македонскиот водител си ја отвори душата: „3 пати завршив во болница“
TV

Македонскиот водител си ја отвори душата: „3 пати завршив во болница“

Миро за првпат пред народот зборуваше за битката која ја водел, односно здравствениот проблем кој го имал. Водителот Миро Кацаров…
Back to top button