анкета

Малиот црн фустан се носи повеќе од 140 пати и „живее“ 11 години
Модни совети

Малиот црн фустан се носи повеќе од 140 пати и „живее“ 11 години

Жените го сакаат малиот црн фустан бидејќи може да се носи во сите пригоди, се вклопува во секој стил, а…
Back to top button