Анита Станојловиќ

Матора потрошила 80.000 евра за свадбата и 30.000 за невестата – свадбата во вила од три милиони евра
Новости

Матора потрошила 80.000 евра за свадбата и 30.000 за невестата – свадбата во вила од три милиони евра

Поранешните учеснички во „Задруга 6“ Анита Станојловиќ и Јована Томиќ Матора ги собраа своите пријатели на раскошна венчавка, која што…
ЈОВАНА ФРЛА БАКШИШ НА СИТЕ СТРАНИ, НЕВЕСТАТА ПЛАЧЕ – првата геј венчавка на Свети Стефан (фото)
Новости

ЈОВАНА ФРЛА БАКШИШ НА СИТЕ СТРАНИ, НЕВЕСТАТА ПЛАЧЕ – првата геј венчавка на Свети Стефан (фото)

Јована ги пречека гостите, па прославата можеше да започне Лудата веселба започна во луксузната вилна на Свети Стефан каде Јована…
Back to top button