анимиран филм

Наскоро премиера на босанскиот анимиран филм „Реквием за Пинокио“
Култура[тор]

Наскоро премиера на босанскиот анимиран филм „Реквием за Пинокио“

Наскоро стрип-изложба и проекција на краткиот анимиран филм „Реквием за Пинокио“ на босанскиот автор Берин Тузлиќ во Скопје и Битола.…
Back to top button