Анета Арсовска

Погледнете како се забавуваат нашите иселеници во дијаспората – со песна и оро, тука се најсреќни
Наши ѕвезди

Погледнете како се забавуваат нашите иселеници во дијаспората – со песна и оро, тука се најсреќни

Ова беше многу повеќе од само добра забава Борче Наумовски попознат како „Министерот за естрада“ и познатата фолк-пејачка Анета Арсовска…
Back to top button