Андруш Ангелковски

Не постои друг ваков пејач како ОВОЈ МАКЕДОНЕЦ – камионџијата Андруш е хит на целиот Балкан
Наши ѕвезди

Не постои друг ваков пејач како ОВОЈ МАКЕДОНЕЦ – камионџијата Андруш е хит на целиот Балкан

Распеаниот камионџија со потекло од Македонија, Андруш Ангелковски, стана популарен на целиот Балкан со неговите видеа. Тој видеата ги снима…
Back to top button